Συστατικά: ζάχαρη, γλυκόζη, φυσική γεύση γενέπι, ταρταρικό οξύ, χρωστική.
Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Καραμέλες χειροποίητες και συσκευασμένες από τον τεχνίτη ζαχαροπλάστη σας.
"Προέλευση και ιστορία των Ρεβιθιών
Τα ρεβίθια είναι επίσης γνωστά ως φασόλια Γκαρμπάνζο. Κυρίως γύρω από τη Μεσόγειο, τα ρεβίθια είναι πολύ δημοφιλή, όπου χρησιμοποιούνται σε διάφορα πιάτα. Είναι ένα όσπριο που καλλιεργείται εδώ και περισσότερα από 8000 χρόνια στην Ανατολία. Υπάρχουν πολλά ανατολίτικα πιάτα που παρασκευάζονται με αλεύρι ρεβιθιού, όπως χούμους, φαλάφελ, τσιπς και πατάτες. Σήμερα, εξακολουθούν να καλλιεργούνται πολλά ρεβίθια στην Τουρκία, αλλά πλέον το 70% της παγκόσμιας παραγωγής βρίσκεται στα χέρια της Ινδίας.
Καλλιέργεια Ρεβιθιών
Τα ρεβίθια συλλέγονται όταν οι λοβοί σπάνε και στη συνέχεια τοποθετούνται για να στεγνώσουν. Αν υπάρχει πιθανότητα βροχής, τα ρεβίθια μεταφέρονται σε αεριζόμενο χώρο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ξηρασίας.
Υγιεινές ιδιότητες των Ρεβιθιών και εφαρμογές
Τα ρεβίθια περιέχουν πολλές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και μέταλλα και προκαλούν λιγότερη μετεωρισμό από άλλα φασόλια. Έχουν μια ελαφριά γλυκιά γεύση. Ρεβίθι…"
Προέλευση: Τουρκία
Διαδικασία: Οι ψημένες φουντούκια θρυμματίζονται σε επίπεδο ρευστής μορφής με τελική πάχος έως 100 μικρόμετρα.
Μέγεθος: 20-100 μικρόμετρα
Συσκευασία: Πλαστικά ή μεταλλικά βαρέλια, IBC δεξαμενές, βυτιοφόρο.
Χρυσό καφέ στην εμφάνιση και κρεμώδες-μαλακό με μια πικάντικη νότα στη γεύση, έτσι μας αρέσει το καραμέλα.
Ο σιρόπι καραμέλας ανήκει στα 5 κορυφαία σιρόπια και είναι επομένως απαραίτητος για κάθε καφετέρια. Αναδεικνύει το άρωμα του καφέ και συγχρόνως συνδυάζεται τέλεια με τον αφρό γάλακτος. Είναι επίσης ιδανικός για ανοιχτά και σκούρα φραπέ ή ως φορέας γεύσης σε μια λεπτή κρέπα.
Τετρααιθυλενοπενταμίνη – TEPA, παρόμοια στην εμφάνιση με τις περισσότερες αμίνες, δεν είναι άχρωμη αλλά έχει την εμφάνιση ενός κίτρινου υγρού. Είναι ένα κάπως ιξώδες υγρό. Διαλύεται σε πολλές πολικές διαλύτες. Είναι ελαφρώς λιγότερο πυκνή από το νερό. Οι ατμοί της είναι βαρύτεροι από τον αέρα.
Βαθμός βρασμού: 340 °C (lit)
Καθαρότητα: 99%
Πυκνότητα: 0.998 g/mL στους 25 °C (lit)
Πυκνότητα ατμών: 6.53 (σε σχέση με τον αέρα)
Σημείο ανάφλεξης: 365 °F
Η ρεβίθι (Cicer arietinum) είναι μια καλλιέργεια που ανήκει στην οικογένεια Fabales. Είναι επίσης γνωστή ως κουκουβάγιας. Βρέθηκε ήδη στην Μικρά Ασία περίπου 8.000 χρόνια πριν, από όπου διαδόθηκε κυρίως στην Μεσογειακή περιοχή και την Ινδία. Πιθανώς εξελίχθηκε από το Cicer reticulatum, το οποίο εξακολουθεί να φυτρώνει άγριο σήμερα. Σήμερα, καλλιεργείται σε πολλές υποτροπικές περιοχές. Μελέτες αποδεικνύουν ότι η τακτική κατανάλωσή του μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σε ορισμένους τύπους διαβητικών που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες, και επιπλέον, στην περίπτωση των διαβητικών τύπου 2, μειώνει επίσης τα επίπεδα λιπαρών και ινσουλίνης.
Το νάτριο ακετάτη είναι το νατριούχο άλας του οξικού οξέος και παράγεται μέσω της αντίδρασης του οξικού οξέος με μια νατριούχο ένωση. Είναι ένα άχρωμο άλας με ελαφριά οσμή ξυδιού, που διαλύεται καλά στο νερό αλλά μόνο δύσκολα στο αλκοόλ. Όταν μια κορεσμένη διάλυση νατρίου ακετάτης κρυσταλλώνεται, παράγεται θερμότητα.
Χρήση:
Τρόφιμα:
* Ρυθμιστής οξύτητας
* Συντηρητικό
Καλλυντικά:
* Ρυθμιστής pH
* Μάσκαση της βασικής οσμής
Τεχνικά:
* Παραγωγή θερμαντικών σακουλών
* Αποθήκευση ενέργειας
CAS (τριυδρική μορφή): 6131-90-4
CAS (άνυδρη μορφή): 127-09-3
Αποθήκευση: σε δροσερό, ξηρό και σκοτεινό μέρος, σε κλειστά δοχεία
Πρόσθετο τροφίμων: E262
Χημικός τύπος: C2H3NaO2
Το 1921, όταν ο Marcel Alcide Rième παρασκευάζει τα πρώτα του σιρόπια λεμονιού, μέντας και γρεναδίνης, είναι σίγουρα μακριά από το να φαντάζεται ότι η γκάμα θα είχε τόση επιτυχία! Κλασικά, δροσιστικά, γευστικά και πρωτότυπα σιρόπια. Ο Rième πάντα αντλούσε έμπνευση από τη φύση - οι διακοσμήσεις, τα λουλούδια, τα φρούτα και η ζωτικότητα της Franche-Comté δίνουν στα σιρόπια του μια μοναδική και αυθεντική γεύση. Παρασκευασμένα από φυσικά εκχυλίσματα, φημισμένα για τα έντονα φρουτώδη αρώματά τους, εκτιμώμενα για την ισορροπημένη γλυκιά γεύση τους και την ευχάριστη υφή τους, τα σιρόπια Rième παίζουν το παιχνίδι της αληθινής απόλαυσης.
Το άμυλο καλαμποκιού χρησιμοποιείται συχνά σε κέτσαπ, μαγιονέζα, διάφορες σάλτσες και πουτίγκες, καθώς και σε γέμιση πίτας. Αυτό το προϊόν μπορεί επίσης να βοηθήσει αν χρειαστεί να κάνετε τη ζύμη λιγότερο γλουτενική και να της δώσετε κάποια τρυφερότητα και απαλότητα. Το άμυλο καλαμποκιού έχει ελαφρώς περισσότερες θερμίδες από το άμυλο πατάτας. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Το προϊόν ελέγχεται για γλουτένη σε κάθε φάση παραγωγής. Η Garnec ήταν η πρώτη στη Ρωσία που έλαβε το δικαίωμα να επισημαίνει τα προϊόντα της με το σήμα «Διασταυρωμένο Σιτάρι». Αυτό το σήμα είναι σήμα ασφαλείας για προϊόντα χωρίς γλουτένη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Κοιλιοκάκων, αναγνωρισμένο στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες.
Βάρος: 400 γρ.
Ο κύμινο είναι κλασικό συστατικό στην κεντροευρωπαϊκή κουζίνα. Εδώ, καθώς και στην αυστριακή, ανατολικοευρωπαϊκή και σκανδιναβική κουζίνα, χρησιμοποιείται συχνά ως ολόκληροι σπόροι.
Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εξαιρετικά σε πιάτα με λάχανο και πατάτες, γκούλας ή σε σούπες και στιφάδο.
Και φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε - το κύμινο είναι το ΜΥΘΙΚΟ μπαχαρικό για το ξινολάχανο. Αλλά και σε ψωμί και φυσικά σε αποστάγματα, θα βρεις συχνά το έντονο, πικρό-γλυκό άρωμα του κύμινου. Με τη πρακτική μας αποθήκη, θα έχεις αρκετό για πολύ καιρό και μπορείς να το δοσολογήσεις εύκολα.
Περιεχόμενο: 250,00 γρ
Αρ. προϊόντος: 802090
Ομάδα προϊόντων: Αντιδραστήρια
CAS-Nr.: [85233-19-8]
Συνθήκες αποστολής: σε θερμοκρασία δωματίου
MW: 628,79 g/mol
Τύπος: C22H20K4N2O10?Ανυδρίτης
CAS Nr:[85233-19-8]
Κωδικός:B019
Κατασκευαστές:Dojindo
Γιατί να επιλέξετε το άρωμα μαρμελάδας γάλακτος χωρίς CMR και φθαλικές ενώσεις;
Αυτό το άρωμα μαρμελάδας γάλακτος θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε κεριά με γλυκές και απολαυστικές μυρωδιές.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλους τους τύπους κεριών για την κατασκευή αρωματικών κεριών.
Εγγυημένα χωρίς CMR (Καρκινογόνα, Μεταλλαξιογόνα και Αναπαραγωγικά τοξικά), χωρίς φθαλικές ενώσεις και ζωικά υλικά, αυτή η αρωματική σύνθεση έχει σχεδιαστεί και επιλεγεί στην Γκράς από τους αρωματοποιούς μας για τις βέλτιστες οσφρητικές της ποιότητες στα κεριά σας.
Το άρωμα μαρμελάδας γάλακτος της Instant Bougies πληροί όλες τις συστάσεις της IFRA (Διεθνής Ένωση Αρωμάτων).
Όψη: υγρή και κίτρινη.
Σημείο ανάφλεξης: >80°.
Κορυφαία νότα: γάλα, βανίλια, βούτυρο.
Αναφορά: LB-PARCONFITUREDELAIT
Το Καλβάκ Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδο είναι ένα ελαιόλαδο με αρωματική γεύση που προέρχεται από τις ελιές της περιοχής Γεμλίκ, παραγόμενο στο μεγαλύτερο εργοστάσιο Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδου στην Τουρκία.
Παράγεται με την μέθοδο της θρυμματισμένης πέτρας και της ξηρής πίεσης, το Καλβάκ Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδο εμφιαλώνεται ή γεμίζεται σε κονσέρβες χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση και καταλαμβάνει τη θέση του στα ράφια.
Το Καλβάκ Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδο διατίθεται σε ξεχωριστές συσκευασίες των 500 ml, 750 ml, 1 lt, 2 lt, 3 lt και 5 lt.
Γενικά Χαρακτηριστικά του Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδου
Το Καλβάκ Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδο έχει ποσοστό οξύτητας 0,4 - 0,8, προέρχεται από τις ελιές της περιοχής Γεμλίκ και διαθέτει αρωματική γεύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τομέα (πρωινό, σαλάτες, μεζέδες, ζεστά πιάτα). Το Καλβάκ Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδο είναι η σωστή επιλογή για όσους αναζητούν πραγματικό ελαιόλαδο από πέτρα.
Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, χωρίς σβώλους, κηλίδες και ξένες ακαθαρσίες. Η ζάχαρη είναι γλυκιά, χωρίς ξένη οσμή και γεύση. Η ζάχαρη όταν διαλύεται είναι διαφανής, χωρίς αδιάλυτο ίζημα, μηχανικές και άλλες ακαθαρσίες. ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Μαζική περιεκτικότητα σε υγρασία: 0.08%
Χρώμα σε διάλυμα μονάδες ICUMSA: 43.0
Μαζική περιεκτικότητα σε σακχαρόζη, %: όχι λιγότερο από 99.82%
Οι βερίκοκοι, οι κουκούτσια βερίκοκου, χρησιμοποιούνται συχνά στη βιομηχανία υφασμάτων. Τα μαξιλάρια και οι ζώνες που είναι γεμάτες με κουκούτσια βερίκοκου έχουν θεραπευτική δράση. Οι ζώνες και τα μαξιλάρια που περιέχουν κουκούτσια βερίκοκου μπορούν να τοποθετηθούν σε πονεμένα σημεία αφού θερμανθούν στον φούρνο και μετά από λίγα λεπτά ο πόνος υποχωρεί. Τα μαξιλάρια και οι ζώνες με κουκούτσια βερίκοκου προτιμώνται συχνά για βρέφη, μωρά και παιδιά ως μια οργανική μέθοδος για να σταματήσουν τον πόνο τους και να έχουν έναν βαθύ και ήρεμο ύπνο.
Πολτοποιημένα κίτρινα μπιζέλια παρασκευάζονται σύμφωνα με το DSTU 7701:2015. Τα πολτοποιημένα κίτρινα μπιζέλια παράγονται με την αφαίρεση της εξωτερικής φλούδας από τον κόκκο του μπιζελιού. Χρησιμοποιούνται για την παρασκευή σούπας και πουρέ. Επίσης, είναι συστατικό στη βιομηχανία τροφίμων για την παρασκευή συμπυκνωμάτων τροφίμων, νιφάδων μπιζελιού και ξηρού πουρέ μπιζελιού. Είναι ένα καλά αποδεκτό προϊόν που περιέχει ουσίες απαραίτητες για τον οργανισμό. Θεραπευτικό και προληπτικό προϊόν: κανονικοποιεί τον μεταβολισμό, ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, μειώνει τον κίνδυνο ογκολογικών παθήσεων, καρδιακής προσβολής, υπέρτασης, επιβραδύνει τις διαδικασίες γήρανσης του δέρματος. Χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική. Είναι ένα από τα κύρια συστατικά των χωρίς γλουτένη διατροφών και χορτοφαγικών πιάτων. Τα μπιζέλια περιέχουν πολλά απαραίτητα στοιχεία όπως πρωτεΐνες, βιταμίνη C. Η θρεπτική αξία των μπιζελιών είναι σχεδόν διπλάσια από αυτή των πατατών. Τα μπιζέλια χρησιμοποιούνται συχνά στη μαγειρική και είναι δημοφιλή στην ευρωπαϊκή, ασιατική, αφρικανική, αραβική κουζίνα και σε άλλες χώρες.
Κωδικός προϊόντος HS: 0713109000
Συσκευασία: σακούλες pp 10/25/50/1000 kg (σακούλες pp)
Ενεργειακή αξία (θερμίδες) ανά 100 γρ προϊόντος: 323 kJ (1352 kcal)
Ανακαλύψτε το νόστιμο Caramiel, που αποτελείται κυρίως από μέλι και φρέσκια κρέμα.
Για να το απολαύσετε με όλη την οικογένεια!
Ημερομηνία λήξης: 2 μήνες
Βάζο 250 γρ.
Οι πράσινες ελιές Χαλκιδικής είναι μια σημαντική πηγή βιταμίνης Ε, βιταμινών B1, B6 και B12 και περιέχουν καλή ποσότητα βιταμίνης Α, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για τη διατροφή και την υγεία.
Οι πράσινες ελιές συγκομίζονται μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου και ακολουθείται μια συγκεκριμένη διαδικασία παραγωγής, η οποία αναδεικνύει τις νόστιμες ιδιότητες αυτού του πολύτιμου φρούτου. Είναι μία από τις πιο εμπορικές ποικιλίες ελιάς στον κόσμο και βρίσκονται σε πολλές περιοχές της Χαλκιδικής, αλλά γενικά στη Βόρεια Ελλάδα.
Η μελάσα είναι ένα πολύ ιξώδες σιρόπι με σκούρο καφέ έως μαύρο χρώμα. Ως πρώτη ύλη για τη βιομηχανία τροφίμων, η μελάσα προσφέρει μια χαρακτηριστική γεύση παρόμοια με τη γλυκόριζα, πικρόγλυκη γεύση και φυσική χρώση – όλα χωρίς τη χρήση αριθμών Ε.
Κίτρινα διαχωρισμένα μπιζέλια της εταιρείας DIAMANT LTD, LLC, παρασκευασμένα σύμφωνα με το TC U 10.6-13929625-002:2022. Τα κίτρινα διαχωρισμένα μπιζέλια είναι ένα πολύ χρήσιμο χυλό. Περιέχουν μεγάλο αριθμό βιταμινών, όπως: μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο, φολικό οξύ και βιταμίνες της ομάδας B, A, K, C, E. Υγρασία, όχι περισσότερο από, % 14,0. Τα κίτρινα διαχωρισμένα μπιζέλια αποθηκεύονται σε ξηρό, καθαρό, άοσμο, καλά αεριζόμενο, χωρίς παράσιτα χώρο για 15 μήνες. Μη γενετικά τροποποιημένα. Τα μπιζέλια χρειάζονται μαγείρεμα.
Βάρος: 25-1000 κιλά